Get Adobe Flash playerFacebook

Speelgoedbeurs

Het hoe en wat van de Speel-o-theek Speelgoedbeurs

Elk jaar organiseert Speel-o-theek Drunen een speelgoedbeurs. Dit jaar is de speelgoedbeurs op zaterdag 3 november. Tijdens de speelgoedbeurs kunt u speelgoed en babyartikelen verkopen en natuurlijk ook kopen.

Waarom organiseren we de speelgoedbeurs?

Zoals veel verenigingen en stichtingen hebben ook wij steeds meer moeite om rendabel te blijven. Jaarlijks stijgen onze huurkosten en wordt de subsidie minder. Door een speelgoedbeurs te organiseren proberen we extra inkomsten te verwerven. Met deze inkomsten kunnen we nieuw speelgoed aanschaffen voor de speel-o-theek.

Door uw speelgoed en babyartikelen te verkopen tijdens onze beurs en door zelf ook nieuw speelgoed te kopen helpt u ons en uzelf als lid!

Wat kunt u verkopen op de beurs

U kunt op de beurs alle soorten speelgoed, spelletjes, puzzels en babygebruiksartikelen ter verkoop aanbieden.

Knuffels nemen we niet aan voor verkoop i.v.m. hygiëne. Ook kinder- en babykleding nemen we niet aan.

Hoeveel levert u de verkoop op de speelgoedbeurs op

Van al het verkochte speelgoed is 75% van de verkoopsprijs voor u, 25% van de opbrengst is voor de Speel-o-theek. Deze opbrengst zullen wij besteden voor het aankopen van nieuw speelgoed voor de Speel-o-theek.

Voorbereiden op de beurs

U kunt het speelgoed dat u ter verkoop wilt aanbieden op de beurs alvast klaarmaken voor de verkoop. Hiervoor kunt u vanaf 3 weken voor de aanvang van de beurs een intekenlijst en stickervel ophalen in de Speel-o-theek. Op de intekenlijst kunt u al het speelgoed noteren, nummeren en prijzen. De stickers zijn voor het prijzen van het speelgoed. Op de intekenlijst staat een voorbeeld hoe u de sticker moet invullen. Op de dag van de speelgoedbeurs nemen we met u de lijst nog even kort door. Hierdoor kunt u het te verkopen speelgoed sneller bij ons afleveren. Maakt u geen gebruik van mogelijkheid om de intekenlijst vooraf zelf in te vullen, dan vullen we een lijst samen met u in op de dag van de beurs.

Omdat elke lijst apart klantnummer heeft, is het niet mogelijk om zelf thuis een lijst te maken. Deze dient u echt op te halen in de speel-o-theek.

Wanneer kunt u speelgoed inleveren voor de verkoop

Op zaterdag 3 november tussen 10:00 en 12:00 uur kunt u uw te verkopen speelgoed komen brengen in de Openbare Basisschool Olof Palme, Aziëlaan 49 in Drunen.

Verkoop

Wij zullen uw speelgoed tussen 13.00 en 14.30 proberen te verkopen. Natuurlijk bent u dan ook van harte welkom om zelf speelgoed te kopen. Per bezoeker vragen we hiervoor wel een entreeprijs van € 2,00 pp. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Voor de verkoop zullen wij flink wat promotie maken. U kunt ons daar natuurlijk goed mee helpen door de beurs te promoten via mond op mond reclame of naar onze facebook pagina te gaan en het bericht voor de speelgoedbeurs te delen. Hoe meer kopers er komen, hoe meer speelgoed er verkocht wordt. Daar bent u dus zelf ook gebaat bij.

Ophalen van uw opbrengst en het niet verkochte speelgoed

Op zaterdag 3 november tussen 15:30 en 16:00 uur kunt u de opbrengst van uw verkochte speelgoed en het niet verkochte speelgoed komen halen in de Openbare Basisschool Olof Palme, Aziëlaan 49 in Drunen.