Facebook

Speelgoed

Niet elk speelgoed is geschikt voor de speel-o-theek. Het moet immers wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het belangrijk dat de hygiëne gewaarborgd kan blijven. Daarom hebben wij bijvoorbeeld ook geen knuffels in het assortiment. Wij proberen zoveel mogelijk speelgoed te kopen dat aan deze eisen voldoet. Soms kopen we toch speelgoed dat wat minder stevig is maar erg populair. Als dit stuk gaat houden we hier rekening mee.

Om ook modern speelgoed aan te kunnen bieden is het bijna niet meer mogelijk speelgoed zonder batterijen te kopen. U leent het speelgoed meestal zonder batterijen en doet er uw eigen batterijen thuis in. Ook als er wel batterijen in zitten vragen wij u om uw eigen batterijen te gebruiken en deze naderhand weer te vervangen door die van de speel-o-theek. Alleen op deze manier is het voor ons mogelijk de kosten van batterijen in de hand te houden.

Het speelgoed van onze speelotheek is opgenomen in de webcatalogus samen met de boeken van de bibliotheek. Je komt op de pagina van de bibliotheek.